top of page
L37-Ouderdom-1-1024x679.jpg

Over ons

Fotoclub Zeilberg is opgericht in september 2009. De club bestaat uit ongeveer 30 enthousiaste leden die allemaal de gemeenschappelijke passie delen voor fotografie. Iedereen met een digitale camera zowel een compact of een spiegelreflexcamera is welkom op onze club. De club is er voor jong en oud, beginners en gevorderden. Er heerst een gezellige en gemoedelijke sfeer.

De fotoclub heeft jaarlijks tien clubavonden. We komen meestal de tweede woensdagavond van de maand bij elkaar. Ons clubhuis is het gemeenschapshuis Den Draai in de Zeilberg Deurne. De avonden bestaan uit bijvoorbeeld het bespreken van foto-opdrachten, workshops of een spreker die zijn of haar specialiteit op het gebied van fotografie demonstreert.

Door het jaar heen organiseren we ook uitstapjes waarbij we met een groep leden ergens gaan fotograferen. Zo kunnen we elkaar helpen en van elkaar leren om te fotograferen. Ook hebben we elk jaar een foto-expositie van een bepaald thema in de Nieuwenhof te Deurne en het gemeentehuis.

Elk jaar wordt er door fotoclub zeilberg een basiscursus Fotografie en een basiscursus Lightroom georganiseerd. 

Voor meer informatie over de fotoclub of aanmelden als (proef)lid kun je een mail sturen naar contactfczeilberg@yahoo.com. Het lidmaatschap kost 50 euro per jaar en een eenmalig inschrijfgeld van 7,50 euro.

L39weerspiegeling01-0353.jpg
L14-DSC_0211.jpg
L13-Duisburg-61.jpg
bottom of page