Expo

Expositie FCZ “Nattigheid” 2017

Met de opdracht om het thema “Nattigheid” in beeld te brengen zijn de leden van zowel de Basis-groep als de Gevorderde-groep op hun eigen creatieve manier aan de slag gegaan, hetgeen resulteert in een grote diversiteit en soms echte kunstwerken.

Op dinsdag 25 juli zijn de foto’s opgehangen door het expo-team en zijn dan tot medio december te zien in Verzorgingscentrum De Nieuwenhof  Visser 4 in Deurne.

Mary, Gerda, Ria en Toon van harte bedankt voor jullie inzet om er weer een hele mooie expositie van te maken.

Expo 2016

De Expo 2016 “Het dagelijkse leven van de Deurnese mens”  is nu te zien in het SCC Den Draai Zeilberg

Opening  Expo 2016 “Het dagelijkse leven van de Deurnese mens”

Het was een geweldige opening van onze Expositie 2016  “Het dagelijkse leven van de Deurnese mens” van Fotoclub Zeilberg door Burgemeester Hilko Mak in de Zorgboog. Ondanks het mooie weer was er toch een hele mooie opkomst om deze officiële opening mee te maken.

Met dank aan de Expo commissie die dit mogelijk gemaakt hebben.

20160710-_DSC2148
Expo Commissie. Ria vd Kerkhof, Toon Seijkens, Mary vd Velden, Gerda Keunen
20160710-_DSC2157
Burgemeester Hilko Mak, Voorzitter FCZ Mark Verhoeven, Zorgboog locatie verantwoordelijke Henk de Vaan. Openings Foto gemaakt door Burgemeester Hilko Mak
20160710-_DSC2156
Voorzitter FCZ Mark Verhoeven

Foto’s van de opening.

FotoclubZeilberg organiseert meerdere Exposities op verschillende locaties in Deurne. Voor 2016 zijn deze locaties Den Draai, Zorgboog (Visser) en het gemeentehuis in Deurne.

Expo 2016  ‘Het dagelijkse leven van de Deurnese mens”
Contactpersoon Expo-team: Mary van der Velden.

De officiële opening was op 10 juli om 14.00. Locatie: Zorgboog, de Visser, Deurne

Omschrijving van de opdracht:
De opdracht is het fotograferen van echte momenten die niet in scene zijn gezet. Deze beelden geven de realiteit weer en niet iets dat is opgebouwd om het er alleen maar goed uit te laten zien. “De mens staat hierin centraal.”

Expositie “ Het dagelijks leven van de Deurnese Mens “

Met de opdracht om het dagelijks leven van Deurnese mensen in beeld te brengen zijn de leden van fotoclub Zeilberg begin 2016 aan de slag gegaan. Op diverse manieren werden zo situaties, hobby’s en werkzaamheden gefotografeerd.FCZ-EXPO-2016_poster_

Op zondag 10 juli om 14.00 uur zal Burgemeester Hilko Mak de expositie met als thema “ het dagelijks leven van de Deurnese Mens “ officieel openen.

De officiële opening vindt plaats in Verzorgingscentrum De Nieuwenhof Visser 4 in Deurne.

Fotoclub Zeilberg (FCZ) telt momenteel 36 leden verdeeld over 2 groepen in leeftijd variërend van 21 tot 75 jaar

Zowel een groep voor beginners als een groep gevorderde fotografen komen maandelijks bijeen in Cultureel Centrum den Draai in Zeilberg.

De gemêleerde samenstelling zorgt ervoor dat de leden elkaar verder helpen en gezamenlijk tot een hoger niveau komen.

Onder leiding van een geschoolde fotograaf van de fotovakschool worden de gemaakte foto’s gezamenlijk besproken, waardoor de maker verbeterpunten krijgt aangereikt.

Dat hiervoor diverse aspecten zoals keuze van het kader, het perspectief en de belichting belangrijk zijn is duidelijk. Al deze onderwerpen komen regelmatig aan de orde tijdens de bijeenkomsten waardoor de leden bijna ongemerkt beter leren fotograferen.

Foto Club Zeilberg staat voor ontspanning en gezelligheid en streeft ernaar om in deze omstandigheid met de leden tot een hoger niveau te komen op fotografisch gebied.

Naast de maandelijkse bijeenkomsten organiseert de club ook andere activiteiten, zoals lezingen en uitwisselingen met andere fotoclubs uit de regio. Nieuwe leden zijn van harte welkom, dat geldt ook voor mensen die nog geen enkele ervaring hebben met fotograferen.

Voorbeeldfoto’s:

— ge-update op 20160604 20160510 door M.Verhoeven —