Expositie “Sportief Deurne” officieel geopend.

Op vrijdag 23 november 2018 was de officiële opening van onze foto expositie “Sportief Deurne” in het gemeentehuis in Deurne. De opening werd verricht door de wethouder van Cultuur Marinus Biemans.

Er waren veel leden aanwezig en ook veel bestuursleden van de verenigingen waarvan foto’s zijn gemaakt voor de expositie.
Het is een hele mooie expositie geworden met veel kleurrijke foto’s van 27 verenigingen uit gemeente Deurne.

Uw ben van harte welkom om foto’s te komen te bekijken, de foto’s zijn zeker de moeite waard. U kunt tijdens de openingentijden van het gemeentehuis de foto’s zien. De expositie is te zien tot 5 januari 2019.

Wij bedanken de fotografen voor de mooie foto’s welke het thema heel goed in beeld brengen dat sportief zijn op veel manieren mogelijk is.
En we willen de expo commissie speciaal bedanken omdat de expositie er weer heel mooi uit ziet.

Bestuur van Fotoclub Zeilberg

Expo 2018 “Geloof/Religie” geopend!!!

Met de opdracht om het thema “Geloof/Religie” in beeld te brengen zijn de leden van zowel de Basis-groep als de Gevorderde-groep op hun eigen creatieve manier aan de slag gegaan, hetgeen resulteert in een grote diversiteit en soms echte kunstwerken.

Op donderdag 12 juli 2018 zijn de foto’s opgehangen door het expo-team en zijn dan tot medio december te zien in Verzorgingscentrum De Nieuwenhof  Visser 4 in Deurne.

Mary, Gerda, Ria, Nel en Toon van harte bedankt voor jullie inzet om er weer een hele mooie expositie van te maken.

Clubavond 16 mei 2018

Op woensdag avond 16 mei 2018 hadden we een workshop buiten portretfotografie bij het Kasteel in Deurne.

De workshop werd gegeven door Marco van der Sterre.
Er was een hele mooi opkomst van de leden en er waren ook veel modellen meegekomen die graag model wilde staan zodat iedereen kon oefenen met het maken van portret foto’s.
Aan de hand van veel tips en tricks van Marco zijn er veel mooie portretten gemaakt die je kan zien in onze foto-album.
(de foto’s zijn geplaatst met toestemming van het model)

Clubavond 11 April 2018

Op woensdag 11 april hadden we weer onze clubavond. Deze keer hadden we het  thema “lijnenspel”.
Er waren hele mooie foto’s ingestuurd en er goed gekeken waar overal lijnen in te vinden waren. Je kan de foto’s zien in ons foto-album.

Na de pauze hebben we veel vragen beantwoord over light-room. Hopelijk heeft iedereen er iets van opgestoken.

Foto: Twanny Stevens