Expositie “Sportief Deurne” opening

Hierbij wil de Expo-commissie jullie uitnodigen op de opening van onze foto_expositie “sportief Deurne” in het gemeentehuis welke officieel geopend word door de burgemeester of wethouder op vrijdag 23 november om 16.00 uur.

Uw ben van harte welkom, de foto’s zijn zeker de moeite waard, hieruit blijkt dat het niveau steeds beter word.

Wij bedanken de fotografen voor de mooie foto’s welke het thema heel goed in beeld brengen dat sportief zijn op veel manieren mogelijk is.

Dus zet deze datum in uw agenda zodat we met zijn alle laten zien hoe een bloeiende club FCZ is.

Bedankt en tot ziens op de Expo

Expo commissie van Fotoclub Zeilberg

Expo 2018 “Geloof/Religie” geopend!!!

Met de opdracht om het thema “Geloof/Religie” in beeld te brengen zijn de leden van zowel de Basis-groep als de Gevorderde-groep op hun eigen creatieve manier aan de slag gegaan, hetgeen resulteert in een grote diversiteit en soms echte kunstwerken.

Op donderdag 12 juli 2018 zijn de foto’s opgehangen door het expo-team en zijn dan tot medio december te zien in Verzorgingscentrum De Nieuwenhof  Visser 4 in Deurne.

Mary, Gerda, Ria, Nel en Toon van harte bedankt voor jullie inzet om er weer een hele mooie expositie van te maken.

Clubavond 16 mei 2018

Op woensdag avond 16 mei 2018 hadden we een workshop buiten portretfotografie bij het Kasteel in Deurne.

De workshop werd gegeven door Marco van der Sterre.
Er was een hele mooi opkomst van de leden en er waren ook veel modellen meegekomen die graag model wilde staan zodat iedereen kon oefenen met het maken van portret foto’s.
Aan de hand van veel tips en tricks van Marco zijn er veel mooie portretten gemaakt die je kan zien in onze foto-album.
(de foto’s zijn geplaatst met toestemming van het model)

Clubavond 11 April 2018

Op woensdag 11 april hadden we weer onze clubavond. Deze keer hadden we het  thema “lijnenspel”.
Er waren hele mooie foto’s ingestuurd en er goed gekeken waar overal lijnen in te vinden waren. Je kan de foto’s zien in ons foto-album.

Na de pauze hebben we veel vragen beantwoord over light-room. Hopelijk heeft iedereen er iets van opgestoken.

Foto: Twanny Stevens

Clubavond 14 Maart 2018

Op woensdag avond 14 maart hadden we een doe-avond. Deze avond zijn we op locatie geweest naar het kasteel in Helmond. De opdracht was het maken van foto’s in het donken en met lange sluitertijden.

Er was een mooie opkomst en ondanks dat het een beetje fris was hebben we er een mooie en leerzame en gezellige avond van gemaakt. er zijn mooie foto’s gemaakt die je kunt zien in onze fotoalbum.

Clubavond 10 januari 2018

Het nieuwe jaar is weer begonnen en wij als bestuur van FCZ wensen iedereen een fantastisch fotojaar toe.

De eerste clubavond van het jaar was zoals gebruikelijk begonnen met een terugblik op het afgelopen jaar + een overzicht de financiële zaken van onze club.
Daarna hebben we de fotobespreking gehouden in 1 groep van de opdracht “HDR”. Na aanleiding van de workshop “HDR” die we in het najaar hebben gehad, konden de leden daarmee oefenen. Harry Sterken had de workshop gegeven en daarom heeft hij ook deze fotobespreking geleid en nog veel tips en tricks gegeven over HDR.
Er waren leuke foto’s ingezonden die je allemaal kan terugvinden in het fotoalbum

Na de pauze hebben we in 2 groepen het vraagje uurtje gehouden. Ook hier waren weer goede vragen gesteld en hopelijk heeft iedereen er weer iets van opgestoken.

Op 7 februari hebben we de volgende clubavond waar we een lezing hebben van Jan Manders. www.Greatfocus.nl

Harry Sterken                                                              Dirk van den Heuvel