Expositie “Sportief Deurne” officieel geopend.

Op vrijdag 23 november 2018 was de officiële opening van onze foto expositie “Sportief Deurne” in het gemeentehuis in Deurne. De opening werd verricht door de wethouder van Cultuur Marinus Biemans.

Er waren veel leden aanwezig en ook veel bestuursleden van de verenigingen waarvan foto’s zijn gemaakt voor de expositie.
Het is een hele mooie expositie geworden met veel kleurrijke foto’s van 27 verenigingen uit gemeente Deurne.

Uw ben van harte welkom om foto’s te komen te bekijken, de foto’s zijn zeker de moeite waard. U kunt tijdens de openingentijden van het gemeentehuis de foto’s zien. De expositie is te zien tot 5 januari 2019.

Wij bedanken de fotografen voor de mooie foto’s welke het thema heel goed in beeld brengen dat sportief zijn op veel manieren mogelijk is.
En we willen de expo commissie speciaal bedanken omdat de expositie er weer heel mooi uit ziet.

Bestuur van Fotoclub Zeilberg