Clubavond 10 januari 2018

Het nieuwe jaar is weer begonnen en wij als bestuur van FCZ wensen iedereen een fantastisch fotojaar toe.

De eerste clubavond van het jaar was zoals gebruikelijk begonnen met een terugblik op het afgelopen jaar + een overzicht de financiële zaken van onze club.
Daarna hebben we de fotobespreking gehouden in 1 groep van de opdracht “HDR”. Na aanleiding van de workshop “HDR” die we in het najaar hebben gehad, konden de leden daarmee oefenen. Harry Sterken had de workshop gegeven en daarom heeft hij ook deze fotobespreking geleid en nog veel tips en tricks gegeven over HDR.
Er waren leuke foto’s ingezonden die je allemaal kan terugvinden in het fotoalbum

Na de pauze hebben we in 2 groepen het vraagje uurtje gehouden. Ook hier waren weer goede vragen gesteld en hopelijk heeft iedereen er weer iets van opgestoken.

Op 7 februari hebben we de volgende clubavond waar we een lezing hebben van Jan Manders. www.Greatfocus.nl

Harry Sterken                                                              Dirk van den Heuvel