Foto van de maand juni 2016

Op woensdag 8 juni hadden we weer een gezellige clubavond. We hadden voor deze avond de basisgroep en de gevorderde groep weer samengevoegd aangezien er niet veel foto’s waren ingestuurd door de gevorderde groep.

Het was een geslaagde avond met mooie foto’s. Voor de basisgroep was er de opdracht Schaduw.  Voor de gevorderde groep van het Thema de maand Emotie in de sport.

De winnaar van de maandfoto van de basisgroep is Ans Snellens met een hele mooie foto van de schaduw van een ring in het midden van een boek zodat er een heel mooi hartje ontstaat. De foto was bijna unaniem verkozen tot foto van de maand. Van harte gefeliciteerd Ans.

L44

 

De winnaar van de maandfoto van de gevorderde groep is Ria Kuunders met een voetballer die net slachtoffer geworden is van een overtreding en de pijn is af te lezen van zijn gezicht. Van harte gefeliciteerd Ria.

L25 F5,6 T1-1000 iso 800 (foto 2)

Alle ingestuurde foto’s van de leden zijn te vinden in de fotoalbum.

Een gedachte over “Foto van de maand juni 2016

Reacties zijn gesloten.